Как да поръчате?

Изберете артикул, съответно колко броя желаете (при посочена наличност повече от 1 бр.), и натиснете бутона “КУПИ” и така за всеки артикул, който желаете да закупите. Ако желаете да проверите какви артикули сте добавили в количката, натиснете горе в дясно изображението Shopping Cart – “Виж количката”.

– След като направите своя избор, натиснете “Завърши поръчката” и въведете коректно необходимата информация.

В случай, че сте приключили поръчката, но имате артикул, който по погрешка сте добавили или искате да откажете, просто се свържете с нас чрез страница КОНТАКТИ. Същото важи и ако сте забравили нещо – можете да направите нова поръчка и да ни уведомите своевременно за да ги изпратим заедно.

Плащане и доставка:

БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт или Speedy за поръчки над 49.90лв!

Актуализирани условия за доставка, в сила от 04.12.2019г., съгласно въведени промени от куриерска фирма Еконт (описани по-долу в текста)

Поддържаният начин за плащане е “Наложен платеж” – заплащате стоката при получаването й.

При заплащане на Вашата поръчка чрез услугата „Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод“ на Еконт Експрес ООД / Спиди АД, в пратката Ви няма да има приложен фискален бон. Законово основание за услугата е Наредба № Н-18 от 2006г., чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който ни освобождава от задължението да издаваме касова бележка, е плащането към нас да се извършва чрез Пощенски паричен превод на база сключено споразумение между Четирилистна детелина 88 (собственик на сайта www.flc88.bg и лицензирани да извършват тази услуга пощенски оператори, каквито се явяват нашите партньори от Еконт Експрес ООД и Спиди АД.
За направеното от Вас плащане Еконт Експрес ООД и Спиди АД издават разписка за пощенски превод на стойността на наложения платеж. Тази разписка е законово признат документ и замества Фискалната касова бележка.

– Доставките се извършват с куриерски фирми Еконт и Speedy, като ценатата на услугата зависи от метода на доставка, който сте избрали:

– до офис на куриерска фирма Еконт – пощенска пратка с наложен платеж – 5.00 лв (получавате поръчката си от офис на куриерската фирма). Най-удобния за Вас офис на Еконт .

– до офис на куриерска фирма Speedy – пощенска пратка с наложен платеж – до 4.00 лв (получавате поръчката си от офис на куриерската фирма). Най-удобния за Вас офис на Speedy.

до точен адрес – куриерска пратка с наложен платеж през делничен/работен ден – около 9лв (получавате поръчката си на адреса, който сте посочили);

* Информация за точната дължима от Вас сума ще получите след като преминете към поръчка на избраните продукти и впишете адреса за доставка;

* На посочения от Вас имейл ще получите потвърждение за наличността на артикулите и срока за доставка;

Срокове за доставка:

– За всички поръчки на артикули с посочена наличност срокът варира от 1 – 3 работни дни, в зависимост кога сте направили своята заявка, размера на избраното бижу и дали няма дублиране на заявки (едновременна поръчка на един и същ артикул от различни клиенти при посочена наличност 1 бр.)!

– За изчерпаните модели – времето за изработка и доставка е с допълнителна договорка, но не по-малко от 3 работни дни!

Вашите поръчки приемаме всеки ден, включително събота и неделя! Пратките се обработват от понеделник до петък! Поръчки направени в ПЕТЪК след 14.30 часа, СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ се ОБРАБОТВАТ първия работен и се получават в рамките на следващите 1-3 дни (в зависимост от поръчания/те артикул/и)! Поръчки направени в ДЕЛНИЧЕН ден след 14.30 часа се обработват на следващия и се получават в рамките на последващите 1-3 работни дни (в зависимост от поръчания/те артикул/и)!

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!

* Настоящите условия не важат за поръчки с адрес на доставка извън България! Ако желаете да направите поръчка с адрес за доставка извън България, моля свържете се с нас, преди да изпратите Вашата поръчка, за да уговорим предварително условията.